Рубрики НовиниІгри

Grand Theft Auto VI розробляється із залученням бюджету $1-2 млрд

Опубликовал
Вадим Карпусь

Майбутня Grand Theft Auto VI (GTA 6) може увійти в історію як найдорожча гра за всю історію. Згідно з наявною інформацією, Rockstar Games інвестує в її розробку від $1 млрд до $2 млрд.

З чуток, кримінальна рольова гра з відкритим світом має найбільшу карту в історії франшизи. Вона запропонує найбільшу кількість контенту (місій) і простір для великої багатокористувацької взаємодії, балансуючи на межі MMORPG.

Також повідомляється, що GTA 6 повертає гравців до Вайс-Сіті, забезпечить культовий сеттинг, який зробив серію Grand Theft Auto всесвітньо популярною. Великий бюджет також може говорити про залучення голлівудських акторів, які гратимуть ключових персонажів в одиночній кампанії, а також були грабельними персонажами в багатокористувацькій грі.

Очікується, що Rockstar випустить Grand Theft Auto VI практично для всіх ігрових платформ, включаючи ПК з Windows, PlayStation 5, Xbox Series X/S і навіть портативні ігрові консолі.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Джерело: techpowerup

Disqus Comments Loading...