Рубрики НовиниWTF

Херсон — це Україна. Жарти й меми про від’ємний наступ росіян

Опубликовал
Катерина Даньшина

Днями сергій суровікін, командувач військ рф в Україні доповів міністру оборони сергію шойгу, що російська армія “вимушено залишає Херсон”. Місто було єдиним обласним центром, який вдалося захопити окупантам — на щастя, тимчасово. 

11 листопада, міністерство оборони росії підтвердило, що окупанти вийшли з міста та переправились на лівий берег Дніпра. Деякі ЗМІ повідомляють, що українські військові вже зайшли у Херсон та публікують фото людей з жовто-блакитними стягами на центральній площі міста.

У соцмеражах, як завжди “несеться”. Ми зібрали найсмішніші жарти й меми, присвячені втечі окупантів з українського міста.

Для початку ось кілька фото та відео, що зігріють душу кожного українця, опубліковані місцевим виданням Мост та у телеграм-каналі Української правди.

Курс-професія "Копірайтер" від Skvot.
40 занять — і ти з упевненістю, скілами та портфоліо зможеш тиснути Apply на вакансії копірайтера.Досвідом і ключами поділяться 2 лекторки та запрошені спікери.
Детальніше про курс

Керівник ОПУ Андрій Єрмак обережно натякає про історичний день для України:

Магія чисел — не інакше.

Пісня не дуже, а от текст — актуальний.

Не мем, але реальність іноді смішна:

Так, мабуть, переправа десь так і відбувалася.

Це — улюблене:

Інші компанії також готуються до повернення у місто. “Розетка” на честь цього вже змінила логотип:

Тут обов’язково зі звуком:

Продовжити тему пропонуємо у коментарях, бо ще більше мемів, на жаль, не проходять цензуру (хоча вони ще влучніші за ці).

Дякуємо нашим захисникам за можливість порадіти та посміятись у важкі дні. ЗСУ — віримо у вас, а Херсон вітаємо із поверненням додому.

Disqus Comments Loading...