HP представила найлегший у світі 14-дюймовий ігровий ноутбук Omen Transcend 14

Опубликовал
Вадим Карпусь

HP привезла на виставку CES 2024 новий ноутбук Omen Transcend 14, який вона називає найлегшим ігровим ноутбуком у світі. За своїми масогабаритними характеристиками ця модель ближче до ультрапортативних ноутбуків, ніж до ігрових.

Omen Transcend 14 важить близько 1,6 кг. Він приблизно на 50 г важчий, ніж 14-дюймовий MacBook Pro, і на 70 г легше, ніж суперпортативні ігрові ноутбуки конкурентів, такі як ASUS ROG Zepyrys G14. Достатню для ігор продуктивність забезпечують процесори Intel Core Ultra 7 або Ultra 9 14-го покоління, до 32 ГБ оперативної пам’яті DDR5, SSD місткістю до 2 ТБ і відеокарта RTX 4070.

Ігровий ноутбук HP Omen Transcend 14 оснащений OLED-панеллю з роздільною здатністю 2,8K (2880×1800 пікселів) та змінною частотою оновлення 120 Гц. Екран підтримує HDR з максимальною яскравістю 500 ніт, 100% спектру DCI-P3.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Попри компактні розміри, пристрій має два порти USB-A і два порти USB-C (один із яких підтримує Thunderbolt 4), а також повнорозмірний роз’єм HDMI 2.1 ззаду. За бездротовий зв’язок відповідають модулі Wi-Fi 7 та Bluetooth 5.4. Система містить пару динаміків DTS:X Ultra та вбудований бездротовий модуль для навушників Cloud III. Так що для їхнього підключення не доведеться займати USB-порт. Клавіатура має RGB підсвічування.

Ігровий ноутбук HP Omen Transcend 14 надійде у продаж за ціною від $1600.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...