HTC випустила смартфон Wildfire E3 Lite — черговий непримітний ультрабюджетник

Опубликовал
Андрей Русанов

Раз на кілька місяців компанія HTC, яка колись панувала на ринку, випускає новий смартфон. Останнім часом вона виготовляє лише бюджетні пристрої – жодних флагманів. Не став винятком й анонсований Wildfire E3 Lite, апарат найнижчого класу.

HTC давно не може собі дозволити виробництво потужних смартфонів, ставка на спеціалізовані криптовалютні телефони також не спрацювала. Єдині смартфони, які вона випускає час від часу – найдешевші моделі серії Wildfire. Після презентації Wildfire E Plus у жовтні 2022 року HTC представила дешевий телефон Wildfire E3 Lite. Попри назву, він має більш просунуті характеристики, ніж Wildfire E Plus.

Wildfire E3 Lite оснащений великим 6,5-дюймовим екраном INCELL з роздільною здатністю HD+ та подвійною камерою (13 МП основний та 2 МП макро). Також телефон оснащений 5 МП камерою для селфі з фіксованим фокусом, розпізнаванням облич та записом відео у форматі HD 720p.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

У корпусі нового смартфона HTC знаходиться восьмиядерний процесор Unisoc SC9863 у поєднанні з 3/32 ГБ або 4/64 ГБ пам’яті. Є бічний сенсор відбитків. Батарея місткістю 5000 мАг, забезпечує до 7 годин відтворення відео, 9 годин ігор або 7 годин Wi-Fi. На відміну від Wildfire E Plus, який працює під керуванням Android 12 (Go Edition), Wildfire E3 Lite – повноцінний смартфон на Android 12.

Інші особливості Wildfire E3 Lite включають підтримку двох SIM-карток, два LTE, слот для карт пам’яті microSD (до 256 ГБ), аудіороз’єм 3,5 мм та порт USB Type-C для заряджання. HTC не оголосила, коли телефон буде доступний для покупки та скільки він буде коштувати (мабуть, приблизно на рівні 130-доларового E Plus).

Джерело: Phone Arena

Disqus Comments Loading...