Ігровий смартфон Asus ROG Phone 7: Snapdragon 8 Gen 2, ультразвукові тригери та зовнішній кулер із сабвуфером

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Asus підготувала до випуску нову серію ігрових смартфонів ROG Phone 7. Вона відрізняється високопродуктивними компонентами (SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, пам’ять LPDDR5X до 16 ГБ та сховище UFS 4.0 до 512 ГБ), покращеною системою охолодження GameCool 7 та рядом можливостей, покликаних покращити ігровий процес. Серія включає моделі ROG Phone 7 та ROG Phone 7 Ultimate. Вони мають майже однакові характеристики.

Asus ROG Phone 7 містить 6,78-дюймовий дисплей AMOLED з роздільною здатністю FullHD+, частотою оновлення 165 Гц і частотою опитування сенсора 720 Гц. Пікова яскравість зображення досягає 1500 ніт. Також заявлено підтримку HDR10. Екран покритий захисним склом Corning Gorilla Glass Victus. Модель ROG Phone 7 Ultimate пропонує додаткову оптимізацію дисплея ROG Vision.

У смартфоні доступні подвійні фронтальні динаміки з підтримкою просторового звуку, а також ультразвукові датчики AirTrigger 5, які можна використовувати як кнопки, що програмуються, для багатьох ігор. Для забезпечення найкращої продуктивності у пристрої застосовується термопаста на основі нітриду бору і система охолодження з випарною камерою. Для ефективнішого охолодження можна використовувати зовнішній кулер AeroActive Cooler 7.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Кулер AeroActive Cooler 7 входить до комплекту постачання ROG Phone 7 Ultimate. Ця модель також пропонує спеціальний режим роботи з покращеним охолодженням – при підключенні кулера активуються повітрозабірники. Asus стверджує, що це може підвищити ефективність охолодження до 20%. На додаток до всього, новий кулер має більше лопатей і вбудований термоелектричний кулер Пельтьє. І ще кулер містить інтегрований сабвуфер, який може поліпшити передачу звуку в порівнянні з вбудованими динаміками.

Смартфони Asus ROG Phone 7 оснащені потрійною камерою. Вона включає основний 50-мегапіксельний сенсор, 13-мегапіксельний надширококутний модуль та 5-мегапіксельний макро модуль. Фронтальна камера має роздільну здатність 32 Мп. Серед інших характеристик відзначається наявність модулів Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3 та батареї місткістю 6000 мАг.

Нові смартфони Asus ROG Phone 7 вже доступні для попереднього замовлення у Китаї та Європі. Базова версія ROG Phone 7 оцінюється від €999, а модель ROG Phone 7 Ultimate із комплектним кулером AeroActive Cooler 7 коштує €1399.

Джерело: xda-developers

Disqus Comments Loading...