Рубрики НовиниІгри

Ігри Activision Blizzard не з’являться в Xbox Game Pass до 2024-го, — Філ Спенсер

Опубликовал
Юрій Орос

Після завершення довготривалого процесу об’єднання, всі чекають, що ігри Activision Blizzard поповнять Xbox Game Pass, проте цього року цього не відбудеться.

Про це повідомив голова Xbox Філ Спенсер під час Xbox podcast. Згідно з його словами, не буде «великої святкової партії ігор» найближчими тижнями. Не варто очікувати поповнення бібліотеки до 2024 року.

Ще перед ухваленням угоди на 68,7 млрд, офіційний акаунт Activision Blizzard в Twitter (X) також про це говорив. А також натякнув, що до сервісу Microsoft наступного року додадуть Call of Duty: Modern Warfare III та Diablo IV.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Як відомо із листа Спенсера до співробітників, конкретики точно не варто чекати до 8 листопада, коли відбудеться загальне зібрання щодо стратегії створеної недавно компанії. Але вже бачимо перший наслідок епічного злиття — ігри Activision Blizzard подорожчали у Steam для України та деяких інших країн.

Disqus Comments Loading...