Рубрики НовиниСофт

Ілон Маск: наступного тижня Twitter розпочне ручну аутентифікацію облікових записів для отримання галочок Blue, Grey та Gold

Опубликовал
Вадим Карпусь

Ілон Маск повідомив, що програма верифікації користувачів Twitter має знову запрацювати наступної п’ятниці, 2 грудня. При цьому планується запровадити нову процедуру перевірки особистості для розв’язання проблеми із видачею себе за іншу особу.

Маск назвав новий процес ручної аутентифікації «болючим, але необхідним». Галочки підтвердження тепер матимуть кольорову градацію для різних категорій користувачів: золоті для компаній, сірі для уряду та початкові сині для індивідуальних облікових записів. У деяких випадках облікові записи користувачів матимуть додатковий невеликий значок, який показує приналежність до організації, але в такому разі буде потрібно підтвердження від організації.

Такою заявою Маск визнав, що попередня витівка з наданням синьої галочки на умовах підписки за $8 на місяць без будь-якої перевірки виявилася не найкращою його ідеєю. Після того, як Маск проігнорував попередження від власного персоналу Twitter, було запущено платну передплату Twitter Blue. Фактично вона швидко призвела до того, що деякі «підтверджені» облікові записи видавали себе за відомих громадських діячів та бренди. Це призвело до відтоку рекламодавців із платформи. Після цього Маск призупинив дію Twitter Blue доти, доки компанія не розв’яже питання з наслідувачами.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Наступного тижня Ілон Маск має намір надати більш детальну інформацію про те, як працюватиме нова система верифікації облікових записів.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...