Новий колір iPhone 14 та iPhone 14 Plus — яскраво-жовтий

Опубликовал
Володимир Скрипін

Авторитетний інсайдер та редактор Bloomberg Марк Гурман мав рацію (так, знову) — тільки що Apple анонсувала iPhone 14 та iPhone 14 Plus в новому яскраво-жовтому кольорі. Це вперше з часів iPhone 11 у кольоровій гамі iPhone з’явився яскраво-жовтий колір.

Вочевидь, це оновлення кольорів актуальної лінійки iPhone 14 присвячено до 8 березня — рік тому Apple так само випустила iPhone 13 та 13 Pro у нових відтінках зеленого. Це має стимулювати продажі базової та Plus-версії iPhone 14.

Зараз iPhone 14 та iPhone 14 Plus доступні у п’яти кольорах — чорний, червоний, білий, синій та пурпуровий. З погляду характеристик та інших можливостей iPhone 14/ 14 Plus у новому яскраво-жовтому кольорі не відрізняються від інших колірних версій. Ціна теж залишилася незмінною — від $799 і від $899 за iPhone 14 та iPhone 14 Plus. В США передзамовлення стартують 10 березня, а у вільному продажі iPhone 14 та iPhone 14 Plus в жовтому кольорі з’являться 14 березня. Коли вони дістануться України, наразі невідомо.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Тепер, коли з’явився жовтий, кольоровій гамі iPhone 14 явно бракує ще одного відтінку, чи не так?

Disqus Comments Loading...