Рубрики НовиниСофт

iPhone 14 вийдуть з передфінальною версією iOS 16 та відразу отримають патч першого дня

Опубликовал
Андрей Русанов

Згідно з неофіційним трекером оновлень Apple, iPhone 14, котрі перші користувачі отримають на цьому тижні, не будуть постачатися з фінальною версією iOS 16. Оновлення ОС, крім іншого, усуне проблему, через яку фотографії можуть виглядати розмитими підчас масштабування в ландшафтному режимі iPhone 14 Pro Max.

Користувачі попередніх моделей iPhone, котрі не можуть або не хочуть оновлюватися до iOS 16 або iPadOS 16, повинні завантажити патч, що випущено Apple для iOS 15 та iPadOS 15 цього тижня. Обидва патчі включають виправлення кількох помилок та загроз безпеки. Деякі з них дозволяють шкідливим веб-сайтам відстежувати користувачів, підробляти адресні рядки або довільний код. Один із експлойтів може дозволити застосуванню обійти налаштування конфіденційності, ще один – зробити фотографії доступними з екрана блокування.

 

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Оновлення першого дня приходить незважаючи на запуск iOS 16 для iPhone 8 та пізніших версій. Невідповідність, ймовірно, сталася через те, що iPhone 14 почали поставлятися в магазини, перш ніж iOS 16 була готова до публічного випуску.

Остання мобільна операційна система Apple включає нові параметри налаштування екрана блокування, можливість редагувати або видаляти повідомлення після їх відправки та багато інших нових можливостей. Apple також випустила watchOS 9, але iPadOS 16 з’явиться не раніше жовтня.

Джерело: TechSpot

Disqus Comments Loading...