Рубрики НовиниКіно

Ієн Мак-Келлен «чув», що Ґендальф з’явиться у фільмі «Володар перснів: Полювання на Ґолума», але не впевнений, чи гратиме його

Опубликовал
Катерина Даньшина

86-річний британський актор, який зіграв Ґендальфа в обох трилогіях Пітера Джексона, каже, що його персонаж повернеться у новому фільмі про Ґолума.

Водночас у розмові з The Times Ієн Мак-Келлен зазначив, що наразі не бачив, ані сценарію, ані плану, ані пропозиції. На питання, чи готовий актор повернутися на екрани у ролі чарівника, він жартома відповів:

«Якщо буду живий».

Мак-Келлен зіграв Ґендальфа (Сірого і Білого) у всіх трьох фільмах Пітера Джексона з серії «Володар перснів», та повернувся до ролі у трилогії «Гобіт» 2012-2014 років.

Новий фільм з всесвіту «Володаря перснів» буде присвячений Ґолуму, якого на екрані знову втілить Енді Серкіс (актор також візьме на себе роль режисера). Пітер Джексон повернеться до роботи, як продюсер.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Hillel IT School.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

«Це честь і привілей повернутися до Середзем’я з нашим хорошим другом і колегою, Енді Серкісом, який має незавершені справи з Ґолумом», — сказав раніше Джексон.

Інший актор трилогії «Володар перснів» Вігго Мортенсен, який грав Арагорна, казав, що повернеться до ролі у випадку, якщо це буде доречно:

«Мені подобається грати цього персонажа. Я багато чого навчився, граючи його. Я б повернувся, якби це було правильно з точки зору мого віку. Інакше це було б нерозумно».

«Володар перснів: Полювання на Ґолума», який наразі перебуває на ранній стадії написання сценарію, стане першим із серії нових фільмів всесвіту і, ймовірно, вийде у 2026 році. У грудні 2024 року також очікуємо на анімаційний фільм «Володар перснів: Війна Рогіримів».

Disqus Comments Loading...