Рубрики НовиниКіно

Кевін Дюранд копіював манери Ілона Маска для образу мавпи-лиходія у фільмі «Королівство планети мавп»

Опубликовал
Андрій Русанов

Актор Кевін Дюранд грає Проксімуса Цезаря, лиходія в найновішому фільмі відомої кінофраншизи, «Королівство планети мавп». Персонаж Дюрана може нагадати манерами, когось всесвітньо відомого, а саме Ілона Маска — і це не безпідставно. В інтерв’ю для подкасту Inside Total Film Кевін Дюранд зізнався, що його персонаж умисно наділений рисами технічного мільярдера.

«Це круто! Я маю на увазі, що навіть з обличчям мавпи мене порівнюють з Ілоном Маском. Мені весь час доводиться чути про Ілона Маска, насправді це дуже смішно. Люди підходять до мене з блиском в очах, і я розумію, що вони зустрічаються не з актором, який їм подобається, це щось більше. Але те, що це відбувається, навіть коли я мавпа, — це фантастика!»

Актор, який також брав участь у «Загублених» та «Початок. Росомаха», назвав Маска одним зі своїх джерел натхнення під час підготовки до ролі альфа-самця мавпи.

«Я дивився на справді харизматичних спікерів — я досить багато спостерігав за [коучем] Тоні Роббінсом, Ілоном, Арнольдом Шварценеггером, який виступав як губернатор. За цими людьми усі спостерігають мимоволі, оскільки вони володіють такою силою та харизмою».

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Як і Маск, Проксімус Цезар має руйнівні риси. Цікаво, що за сюжетом у світі фільму зникла електроенергія. Персонаж Дюранда використовує наново відкриту технологію для встановлення панування над мавпами. Прокат фільму в Україні стартував 9 травня.

Джерело: Deadline

Disqus Comments Loading...