Рубрики Новини

Кіану Рівз зніметься в серіалі «Диявол у Білому місті» / Devil in the White City про серійного вбивцю, продюсерами виступають Скорсезе та Ді Капріо

Опубликовал
Сергій Кулеш

Американський стрімінговий сервіс Hulu замовив екранізацію книги Еріка Ларсона “Диявол у Білому місті” / Devil in the White City, присвяченої першому американському серійному вбивці Генрі Холмсу та архітектору Деніелу Бернему. Роль архітектора зіграє Кіану Рівз, а продюсерами виступатимуть Леонардо Ді Капріо та Мартін Скорсезе.

Деніел Бернем відповідав за архітектурні проекти Всесвітньої Колумбової виставки 1893 року, а Холмс у ці роки побудував у Чикаго готель, куди заманював і вбивав десятки жертв, включаючи відвідувачів тієї ж виставки.

Леонардо Ді Капріо викупив права на екранізацію книги ще в 2010 році і сподівався зняти повнометражний фільм, запросивши режисера Мартіна Скорсезе. Однак у результаті проект трансформувався у міні-серіал під наглядом Лео та Мартіна, а зрежисує його Тодд Філд (“Як малі діти”, “У спальні”).

«Диявол у Білому місті» / Devil in the White City у складі 8 серій має вийти на екрани у 2024 році.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...