Рубрики НовиниІгри

Генрі повертається. Анонс, трейлер та деталі Kingdom Come: Deliverance II — реліз у 2024 році

Опубликовал
Володимир Скрипін

Відбулася велика прем’єра: після злитого вранці журналістами IGN тизера із релізним вікном Warhorse анонсувала свою нову гру, якою виявилася Kingdom Come: Deliverance II (оце так несподіванка!). Так, вітаємо усіх фанатів оригінальної «ками» 2018 року, які нарешті дочекалися продовження. Точніше його анонсу, гра має вийти до кінця 2024 року.

Перший погляд на Kingdom Come: Deliverance II

Весь показ тривав трохи менше як 14 хвилин, включно з коментарями акторів та розробників. Гра розробляється на рушії CryEngine та є прямим продовженням пригод Індржих або Індро або Генрі зі Скеліце. Нам показали видовищний кінематографічний трейлер, який починається вступною live action сценою, яка знайомить з головними героями гри — змужнілим Генрі, якого зіграв актора Том Маккей, та його вірним сквайром сером Гансом у виконанні Люка Дейла. Розробники відразу наголосили, що Kingdom Come: Deliverance II, чия розробка стартувала 6 років тому, фактично уособлює те, якою мала стати оригінальна гра, якби розробникам тоді вистачило ресурсів та часу на реалізацію всіх ідей.

Офіційний жанр — екшен-RPG у відкритому реалістичному світі середньовічної Європи. Події гри відбуваються посеред хаосу громадянської війни у Богемії в 15 столітті, а епіцентром є місто Кутна Гора. За сюжетом, Генрі, який ледь вижив після набігу рейдерського загону на рідне село, стає на стежку помсти за вбивство батьків. Нова частина детально розкриває історію його переходу від натхненного воїна до заколотника, який постає проти короля Угорщини Сигізмунда Рудого Лиса та його лиховісних союзників.

Розробники обіцяють зберегти фірмовий прискіпливий підхід до персонажів та історії. У ролику показали численні фрагменти катсцен, які дозволяють оцінити атмосферу та естетику, але поки без живого геймплею.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Ігровий світ у другій частині вдвічі більший, ніж у першій, та п’ять годин «грандіозних» катсцен проти трьох в оригіналі. Бойовку суттєво переробили — під різномаїття історичнодостовірної зброї (у ролику можна побачити мечі, рушниці та арбалет). Також гравці зможуть обирати між різними бойовими стилями, атакуючи ворогів нахрапом, верхи на коні чи крадькома. У продовженні також з’явиться система репутації, а дії гравця прямо впливають на долі персонажів та розвиток історії.

«Пішки, верхи чи скрадаючись ви можете здобути спеціалізацію в елегантному володінні мечем, жорстокій бійці ударною зброєю чи смертоносних пострілах здалека»

 

Реліз Kingdom Come: Deliverance II заплановано на 2024 рік — продовження пригод Генрі вийде на PS5, Xbox Series X|S і ПК. Гра вже має сторінки в Steam та Epic Games Store, але вони напівпусті. У Steam, наприклад, наразі відсутня інформація щодо локалізації на інші мови (окрім англійської), але текст на зображеннях перекладено українською.

Відео з анонсом Kingdom Come: Deliverance II

Запис трансляції з анонсом та коментарями акторів/розробників

Скриншоти

  • Kingdom Come: Deliverance вийшла  ПК, PS4 та Xbox One в лютому 2018. Атмосферна RPG з відкритим від першої особи занурює у детально відтворену історичну реальність Чехії початку XV століття, і переповідає історію сина коваля Генрі, який торує власний шлях у середньовічному суспільстві. Попри непростий творчий шлях гра отримала високі оцінки: на Metacritic вона має 76 балів зі 100 від журналістів та 8,1 з 10 від гравців. Рейтинг на Steam — 82% позитивних відгуків.
  • 15 березня Warhorse випустила «Королівське видання» на Nintendo Switch (нативних версій Kingdom Come: Deliverance для PS5 та Xbox Series X|S немає), перед цим у лютому Warhorse розповіла, що продажі Kingdom Come: Deliverance перевищили 6 млн копій.
Disqus Comments Loading...