Рубрики Новини

«Київстар»‎ більше не тарифікує трафік в застосунках для навчання та роботи онлайн — Zoom, Microsoft Teams, Google Meet та Google Classroom

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Київстар»‎ прислухався до Міністерства освіти і науки України та скасував тарифікацію мобільного інтернету у низці популярних застосунків для відеодзвінків у абонентів передплати.

Відтепер «Київстар» не зніматиме мегабайти з рахунків абонентів передплати за користування
відеозастосунками: Zoom, Microsoft Teams, Google Meet та Google Classroom. Нові сервіси стали безоплатними у межах послуги «Знання без меж».

Послуга «Знання без меж» діє у більшості тарифів «Київстар» та дозволяє користуватися популярними освітніми застосунками без додаткової тарифікації. Серед них Wikipedia, Coursera, Prometheus, Всеукраїнська школа онлайн тощо.

Мобільний інтернет у додатках для відеодзвінків та інших сервісів не тарифікуватиметься на території України та при умові використання одного із цих застосунків на мобільному телефоні.

Курс Frontend від Mate academy.
Frontend розробник може легко створити сторінки вебсайту чи вебдодаток. Тому після курсу ви станете затребуваним фахівцем у сфері, що розвивається.
Інформація про курс

МОН звернулося й до інших мобільних операторів з аналогічним проханням й очікує на позитивну відповідь.

Disqus Comments Loading...