Рубрики Новини

«Київстар» підключив «Домашній Інтернет» у більш ніж 200 сховищах по всій Україні

Опубликовал
Володимир Скрипін

Від початку війни «Київстар» провів «Домашній Інтернет» у 201 бомбосховищі в таких містах як Київ, Житомир, Кривий Ріг, Рівне, Львів, Дніпро, Обухів, Хмельницький, Білгород-Дністровський, Зеленодольськ, Жовті Води, Чернівці, Тернопіль та Луцьк.

Щоденно компанія підключає в середньому по 15-20 нових укриттів.

«Кожен з нас зараз робить свій вклад в наближення перемоги в цій війні і наше головне завдання, це забезпечувати громадян зв’язком – чи то мобільним, чи фіксованим. Тому ми одразу запропонували свою допомогу в забезпеченні інтернетом бомбосховищ та пишаємося нашими колегами з інших компаній-провайдерів, які також активно реалізовують цю ініціативу»,

Сергій Сухорук,

керівник департаменту фіксованого зв’язку «Київстар»

Щоб подати заяву на підключення бомбосховища чи укриття до інтернету, потрібно звернутись із запитом на електрону адресу wifi@kyivstar.net, вказавши свої контакти та адресу підключення. Після цього технічний спеціаліст компанії наддасть оперативний зворотний зв’язок щодо можливості підключення та необхідного часу для виконання запиту.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Наразі всі станції метрополітену м. Київ, які використовуються як сховища, мають доступ до швидкісного мобільного інтернету будь-якого телекомоператора. Окрім того, понад 200 сховищ у Києві вже під’єднали до Wi-Fi. До проєкту долучились 19 провайдерів.

Disqus Comments Loading...