Новини Новини 17.03.2022 о 12:13 comment views icon

«Київстар» підключив «Домашній Інтернет» у більш ніж 200 сховищах по всій Україні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Від початку війни «Київстар» провів «Домашній Інтернет» у 201 бомбосховищі в таких містах як Київ, Житомир, Кривий Ріг, Рівне, Львів, Дніпро, Обухів, Хмельницький, Білгород-Дністровський, Зеленодольськ, Жовті Води, Чернівці, Тернопіль та Луцьк.

Щоденно компанія підключає в середньому по 15-20 нових укриттів.

«Кожен з нас зараз робить свій вклад в наближення перемоги в цій війні і наше головне завдання, це забезпечувати громадян зв’язком – чи то мобільним, чи фіксованим. Тому ми одразу запропонували свою допомогу в забезпеченні інтернетом бомбосховищ та пишаємося нашими колегами з інших компаній-провайдерів, які також активно реалізовують цю ініціативу»,

Сергій Сухорук,

керівник департаменту фіксованого зв’язку «Київстар»

«Київстар» підключив «Домашній Інтернет» у більш ніж 200 сховищах по всій Україні

Щоб подати заяву на підключення бомбосховища чи укриття до інтернету, потрібно звернутись із запитом на електрону адресу [email protected], вказавши свої контакти та адресу підключення. Після цього технічний спеціаліст компанії наддасть оперативний зворотний зв’язок щодо можливості підключення та необхідного часу для виконання запиту.

Наразі всі станції метрополітену м. Київ, які використовуються як сховища, мають доступ до швидкісного мобільного інтернету будь-якого телекомоператора. Окрім того, понад 200 сховищ у Києві вже під’єднали до Wi-Fi. До проєкту долучились 19 провайдерів.

У Києві понад 200 бомбосховищ підключили до Wi-Fi, до проєкту долучилось 19 провайдерів

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: