«Київстар» відновив мережу домашнього кабельного інтернету в деокупованих містах для 29 тис. абонентів

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Київстар» повідомив про завершення робіт з відновлення мережі фіксованого інтернету в деокупованих містах Чернігів, Ніжин, Ірпінь, Охтирка — це своєю чергою забезпечило відновлення доступності послуги для 29 тис. абонентів знову мають доступ до швидкісного домашнього інтернету. Загалом вартість відновлення мережі склала понад 4,26 млн грн.

Наразі ведуться активні роботи над відновлення мережі в Харкові, Миколаєві та околицях. Вже 750 будинків знову мають доступ до фіксованого інтернету від «Київстар». Загалом же послуга «Домашній інтернет» доступна в 44 тис. багатоквартирних будинків 125-х міст України.

«Наші технічні спеціалісти докладають всіх зусиль, щоб якомога швидше відновити пошкоджену мережу та повернути інтернет в домівки наших абонентів. Не зважаючи на значні збитки, які завдають загарбники нашій інфраструктурі, ми продовжимо інвестувати в мережу стільки, скільки потрібно, аби кожен наш користувач мав доступ до інтернету та телекомсервісів» —

Сергій Сухорук,

керівник департаменту фіксованого зв’язку «Київстар»

Загалом, станом на 4 липня «Київстар» продовжує контролювати 92% мережі фіксованого інтернету та 90% мережі мобільного зв’язку.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Окрім відновлення пошкодженої інфраструктури, компанія модернізує мережу. Зокрема в містах Львів, Київ та Дніпро став доступний інтернет на швидкості до 1 Гбіт/сек. До кінця року така можливість з’явиться ще в 14 містах України. Також компанія активно реалізовує соціальні проєкт і безоплатно забезпечує інтернетом бомбосховища по всій країні, а також модульні містечка для вимушено переселених осіб.

Disqus Comments Loading...