Рубрики НовиниСофт

«Київстар» забезпечить «Домашнім інтернетом» модульні містечка для переселенців

Опубликовал
Вадим Карпусь

Оператор зв’язку «Київстар» повідомив про свою готовність безоплатно забезпечувати інтернетом модульних містечок внутрішньо переміщених осіб. «Домашній інтернет» зможуть використати переселенці в тих модульних містечках, де є технічна можливість надавати таку послугу.

Першим таким проєктом стало модульне містечко на 120 будинків у м. Львові (Сихівський район). Там вже підключена послуга «Домашній інтернет» від «Київстар», а родини, що проживатимуть там, отримають безоплатний доступ до інтернету.

Зазначається, що компанія готова співпрацювати з обласними адміністраціями та забезпечувати доступ до Wі-Fі будь-яких мобільних поселень. Аби подати заявку на підключення соціального інфраструктурного об’єкта, потрібно звернутись із запитом на адресу wifi@kyivstar.net, зазначивши деталі підключення та контакти для зворотного зв’язку. Впродовж кількох днів спеціаліст компанії надасть інформацію щодо можливості підключення та уточнить час для виконання запиту.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

Окрім цього, компанія активно підключає Wі-Fі в бомбосховищах та укриттях по всій країні. Наразі таких налічується вже понад 1150.

Disqus Comments Loading...