«Коза Ностра. Мама їде» — трейлер україно-італійської комедії з Ірмою Вітовською в головній ролі

Опубликовал
Володимир Скрипін

Кіностудія FILM.UA опублікувала трейлер майбутньої україно-італійської сімейної комедії «Коза Ностра. Мама їде», у якій головну роль зіграла відома українська акторка Ірма Вітовська (серіал «Леся+Рома», «Брама», «Мої думки тихі»). Фільм, який знаходився у виробництві цілих п’ять років, створений у копродукції України та Італії.

Головна героїня Влада Коза, яку грає Ірма Вітовська, є уособленням сміливої, турботливої та винахідливої української жінки-матері, яка заради своєї родини здатна багато на що, якщо не на все.

За сюжетом, головна героїня продає свій дім у Карпатах та летить до сонячної Сицилії, щоб допомагати доньці в догляді за онуком. Та приїзд мами виявився несподіванкою для доньки й після сварки Влада влаштовується хатньою робітницею до голови мафіозного клану дона Фредо. У минулому могутній мафіозі, а нині вдівець переживає глибокі кризи — особистісну, сімейну та фінансову. Героїня стає порятунком дому дона Фредо: мамою для дітей його дітей та реформаторкою дотепер старої, неефективної та, головне, негуманної мафії. 

Режисер «Коза Ностра. Мама їде» італієць Джованні Дота. Окрім Ірми Вітовської у кінострічці знялися Дмитро Вівчарук та Ольга Вівчарук. Більшість ролей зіграли італійські актори — Джованні Калканьо, Джудітта Васіле, Лоренцо Скальцо, Габріеле Чічірелло, Мауріціо Болонья, Вінченцо Пірротта та інші. Основні зйомки відбувалися в українських Карпатах, на острові Сицилія та в околицях Риму в непрості пандемічні часи (також дознімали окремі сцени в Києві під час війни) — має вийти колоритно та автентично. Та і трейлер залишає по собі хороші враження, а музика українського етногурту «ДахаБраха» лише підсилює ефект.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Трейлер «Коза Ностра. Мама їде»

Кадри

Фільм створено FILM UA Production (Україна), Pepito Produzioni та Rai Cinema (Італія) за підтримки Державного агентства України з питань кіно, а за прокат в Україні відповідають FILM.UA Distribution та Кіноманія. Старт прокату в Україні — 1 грудня 2022 року.

Disqus Comments Loading...