Новини Україна 10.11.2022 о 17:01 comment views icon

«Коза Ностра. Мама їде» — трейлер україно-італійської комедії з Ірмою Вітовською в головній ролі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Кіностудія FILM.UA опублікувала трейлер майбутньої україно-італійської сімейної комедії «Коза Ностра. Мама їде», у якій головну роль зіграла відома українська акторка Ірма Вітовська (серіал «Леся+Рома», «Брама», «Мої думки тихі»). Фільм, який знаходився у виробництві цілих п’ять років, створений у копродукції України та Італії.

Головна героїня Влада Коза, яку грає Ірма Вітовська, є уособленням сміливої, турботливої та винахідливої української жінки-матері, яка заради своєї родини здатна багато на що, якщо не на все.

За сюжетом, головна героїня продає свій дім у Карпатах та летить до сонячної Сицилії, щоб допомагати доньці в догляді за онуком. Та приїзд мами виявився несподіванкою для доньки й після сварки Влада влаштовується хатньою робітницею до голови мафіозного клану дона Фредо. У минулому могутній мафіозі, а нині вдівець переживає глибокі кризи — особистісну, сімейну та фінансову. Героїня стає порятунком дому дона Фредо: мамою для дітей його дітей та реформаторкою дотепер старої, неефективної та, головне, негуманної мафії. 

Режисер «Коза Ностра. Мама їде» італієць Джованні Дота. Окрім Ірми Вітовської у кінострічці знялися Дмитро Вівчарук та Ольга Вівчарук. Більшість ролей зіграли італійські актори — Джованні Калканьо, Джудітта Васіле, Лоренцо Скальцо, Габріеле Чічірелло, Мауріціо Болонья, Вінченцо Пірротта та інші. Основні зйомки відбувалися в українських Карпатах, на острові Сицилія та в околицях Риму в непрості пандемічні часи (також дознімали окремі сцени в Києві під час війни) — має вийти колоритно та автентично. Та і трейлер залишає по собі хороші враження, а музика українського етногурту «ДахаБраха» лише підсилює ефект.

Трейлер «Коза Ностра. Мама їде»

Кадри

Фільм створено FILM UA Production (Україна), Pepito Produzioni та Rai Cinema (Італія) за підтримки Державного агентства України з питань кіно, а за прокат в Україні відповідають FILM.UA Distribution та Кіноманія. Старт прокату в Україні — 1 грудня 2022 року.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: