Рубрики Новини

«Крик 6» / Scream 6 — перший трейлер нової частини знаменитої слешер-франшизи з Дженною Ортеґою, Кортні Кокс та Гейден Панеттьєр (український дубляж)

Опубликовал
Вадим Карпусь

Кінокомпанія Paramount Pictures опублікувала офіційний трейлер майбутнього слешера Scream 6 / «Крик 6». Цього разу на глядачів очікують нові локації, але колишні проблеми виживання та порятунку від Примарного обличчя.

Scream 6 / «Крик 6» є продовженням п’ятої частини 2022 року. Дія розгортається приблизно через рік після подій «Крику 5». Цього разу герої, що вижили, залишають рідне містечко Вудсборо і вирушають до Нью-Йорка, щоб вступити до коледжу. Сестри Тара і Сем, а також близнюки Чед і Мінді прагнуть почати нове життя у великому місті, але на них знову починає полювання вбивця Примарне обличчя.

Зніманням шостої частини керували режисери Метт Беттінеллі-Олпін та Тайлер Джіллетт, а сценарій написали Джеймс Вандербілт та Гай Бусік. До своїх ролей повернулися зірки Жасмін Савой Браун, Мейсон Гудінг, Дженна Ортеґа та Мелісса Баррера. Також у Scream 6 / «Крик 6» можна буде побачити старих знайомих персонажів у виконанні Кортні Кокс (Гейл Уезерс) та Гейден Панеттьєр (Кірбі Рід з «Крику 4»). Однак у шостій частині вперше для всієї франшизи не буде персонажа Сідні Прескотт у виконанні Нів Кемпбелл, оскільки актриса відчула себе «недооціненою» під час переговорів щодо участі у новій частині.

English For IT: Communication.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Додамо, в Twitter опублікували альтернативний трейлер з кривавішими сценами й ще більш дорослою лексикою.

Прем’єра фільму Scream 6 / «Крик 6» запланована на 10 березня 2023 року.

Джерело: polygon

Disqus Comments Loading...