Рубрики НовиниКіно

Криза в Marvel: студія розглядає повернення Роберта Дауні-молодшого, Скарлетт Йоганссон та інших акторів з оригінальних «Месників»

Опубликовал
Катерина Даньшина

«Залізну людину‎» Дауні-молодшого та «Чорну вдову» Йоганссон можуть відродити після загибелі у фільмі «‎Месники: Завершення».

Після невдач Marvel та публічної критики Боба Айгера, який звинуватив її у «‎перенасиченні телевізора», студія, схоже, готова вдатися до драматичних кроків і, як повідомляє Variety, веде перемовини про повернення оригінальної банди «‎Месників» на екрани — включно з відродженням «Залізної людини‎» Роберта Дауні-молодшого та «Чорної вдови» Скарлетт Йоганссон, які загинули у «‎Месниках: Завершення».

Скарлетт Йоганссон та Роберт Дауні-молодший у фільмі «Залізна людина 2».

Marvel ще не взялася за ідею, але якщо їй і вдасться повернути акторів, то це обійдеться недешево — за чутками, початкова зарплатня Дауні-молодшого за «Залізну людину 3» становила близько $25 мільйонів.

Паралельно студія вирішує решту нагальних проблем — зокрема ту, що стосується Джонатана Мейджорса, який готується до судового процесу за звинуваченням у домашньому насиллі. Marvel може змінити Канга на Доктора Дума для майбутніх фільмів про Месників. Але будь-яка зміна призведе до іншого головного болю — Мейджорс вже відзначився як антагоніст-викрадач у лютневому фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», позиціюється як наступна велика подія франшизи у новому сезоні «Локі» — особливо у фіналі, який вийде в ефір 9 листопада і зробить Канга головною зіркою п’ятого фільму «Месники» у 2026 році.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися
Джонатан Мейджорс у фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія»

Щодо найближчих планів, то Marvel тут успіху не очікує — майбутній фільм «The Marvels», який вийде у листопаді й стикався з тривалими перезйомками, навіть на внутрішніх тестах отримав посередні оцінки.

В українському прокаті «Марвели» вийдуть 9 листопада.

Інший цікавий момент — під час створення сценарію до «‎Блейда», виявилось, що персонаж Махершали Алі відійшов на другий план, а головним героєм фільму стала жінка (дворазовий володар «‎Оскара» Алі навіть думав залишити фільм). Загалом проєкт пройшов щонайменше через п’ятьох сценаристів, двох режисерів і одне закриття за шість тижнів до виробництва.

Зрештою сценарій передали автору «Логана» Майклу Гріну та скоротили бюджет до $100 млн. Загальний бюджет серіалу про Жінку-Халка тим часом склав… понад $200 мільйонів, а графіку дороблювали в останній момент.

І все ж у 2023 році була одна світла пляма для Marvel: «Вартові Галактики 3» зібрав $845 млн по всьому світу (той факт, що його режисером був Джеймс Ганн, який зараз керує конкуруючою компанією DC Studios, теж не слід забувати).

Раніше Marvel почала перезнімати перезапуск серіалу про «Шибайголову» для Disney+, скасувавши попередньо створені ранні епізоди — і загалом вирішила змінити підхід на більш традиційний: із пілотними епізодами та шоураннерами, які повністю керуватимуть проєктами.

Студія також покладає величезні сподівання на нові фільми, зокрема перезапуск «Фантастичної четвірки» та «Людей Ікс».

Disqus Comments Loading...