Рубрики НовиниІгри

Larian хотіла створити Baldur’s Gate 4 — ідеї студії не сподобалися Wizards of the Coast

Опубликовал
Андрій Русанов

Один з розробників Baldur’s Gate 3 каже, що Larian хотіла зробити четверту гру серії та просувала свої ідеї, але вони не сподобалися Wizards of the Coast, власникам D&D. Як відомо, після цього Larian оголосила, що наступну створюватиме якась інша студія. У розмові з GamesRadar+ режисер-постановник Адам Сміт розповів про спробу Larian створити ще одну Baldur’s Gate.

«Для нас у нас не було нічого незавершеного, що ми хотіли б сказати, ми хотіли перейти до інших світів, — сказав Сміт про завершення Baldur’s Gate 3. — І ми спробували, ми почали проштовхувати ідеї щодо Baldur’s Gate 4. Вони не схвилювали нас, і у нас не стало вогню [продовжувати] …Було очевидно — ми цього не зробимо. І це чудово працювати там, де вам не кажуть: «Так, але це заробить нам стільки грошей, тому ми повинні це зробити», — зазначив Сміт.

За його словами, одна з причин створення Baldur’s Gate 3, ще можливість чесно сказати: «Це історія, про яку ми дійсно дбаємо». Багато студій часто не мають повної автономії в роботі та подібного вибору.

Постановник Baldur’s Gate 3 також розповів про скасоване DLC для гри. Раніше цього року керівник студії Larian Свен Вінке повідомив, що Larian мала намір створити доповнення для Baldur’s Gate 3, але відмовився від нього просто тому, що ніхто з команди не був захоплений цим. Вінке сказав, що співробітники навіть подякували йому за скасування DLC.

«Додатковий контент, ми обговорювали його, але він був би зовсім іншим. Якщо це просто привід знову зіграти найбільші хіти та знову показати цих персонажів. Я знаю, що деякі люди хочуть для них подальших пригод, але ми сказали «ні, ми розповіли історії, які хотіли розповісти». Це не означає, що це не повинно жити в уяві, але ми зробили те, що ми хотіли зробити, тому що інакше ми б змушували б себе».

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше
Disqus Comments Loading...