Lenovo розробляє Legion Go – конкурента Steam Deck та Asus ROG Ally

Опубликовал
Андрей Русанов

Компанія Lenovo працює над портативним ігровим ПК Legion Go з Windows 11. Апаратною основою консолі є процесори AMD Phoenix, які їхній виробник позиціює як ультратонкі, орієнтовані на ігри, штучний інтелект та графіку для тонких ноутбуків.

Відомо про факт розробки Legion Go та її платформа, але даних про те, як вона може виглядати поки що немає. Уявити зовнішній вигляд консолі допоможе розроблена Lenovo кілька років тому Lenovo Legion Play, задумана як пристрій для хмарного геймінгу. Однак це порівняння не найкраще – Legion Play так і не була запущена у виробництво, ця ж доля може чекати й на новий проєкт, який ще не дістався навіть стадії рендеру.

За даними інсайдерів, Legion Go може отримати 8-дюймовий екран – більше, ніж в ASUS ROG Ally або Steam Deck. Дисплей більшого розміру може дати консолі Lenovo значну перевагу перед конкурентами через більшу зручність управління в іграх, які початково орієнтовані на великі екрани. Перевагою може бути процесор, але точно не відомо, яка модель AMD Phoenix 7040 буде на борту.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Поки немає жодних даних про зовнішність пристрою інших параметрів, крім наведених. Невідомо точно, коли Lenovo його представить і чи це зробить взагалі.

Джерела: Windows Central, Videocardz

Disqus Comments Loading...