Рубрики НовиниСофт

Level Zero – PvP-хорор на виживання від українських розробників

Опубликовал
Вадим Карпусь

Студія DogHowl Games (створена українцями, але зареєстрована на Кіпрі) займається розробкою гри Level Zero. Це асиметричний PvP-хорор на виживання.

«Йде 2058 рік. Група вчених із корпорації New Horizons вирушила у довгоочікувану космічну експедицію до незвіданих куточків Всесвіту. Подолавши величезну відстань, корабель долетів до мети – планети Туріон. Але його екіпаж і не підозрював, якою катастрофою обернеться ця вилазка на чужий та далекий світ…», – йдеться в описі проєкту.

У грі Level Zero команді вчених доведеться зіткнутися з жахливими монстрами, схожими на Чужого, які блукають у темряві та ненавидить будь-яке джерело світла. Щоб врятуватися, вченим необхідно відновити електроживлення, ховаючись від монстрів та використовуючи будь-яке доступне світло. Вони також можуть ставити світлові пастки, щоб вразити та вбити своїх кровожерливих супротивників.

Монстри всіляко заважатимуть виконанню планів вчених. У їхньому арсеналі темрява, засідки, пастки здатності до телепатії та взаємодії з електрикою. Тож вони зможуть не лише зривати плани щодо відновлення енергопостачання, а й полюватимуть на вчених.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Загиблі вчені відроджуватимуться у вигляді дронів, щоб підтримувати товаришів по нещастю, які залишилися в живих. Такі дрони здатні відзначати корисні об’єкти чи місця та стежити за тим, що відбувається на карті. Дрони можуть бути тимчасово відключені, але не повністю знищені.

Гра Level Zero вийде на PS, Xbox та ПК у 2023 році. Гравці, що зацікавилися проєктом, вже можуть залишити заявку на участь у закритому бета-тесті.

Джерело: pcgamer

Disqus Comments Loading...