Новини Софт 03.11.2022 о 15:03 comment views icon

Level Zero – PvP-хорор на виживання від українських розробників

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Студія DogHowl Games (створена українцями, але зареєстрована на Кіпрі) займається розробкою гри Level Zero. Це асиметричний PvP-хорор на виживання.

«Йде 2058 рік. Група вчених із корпорації New Horizons вирушила у довгоочікувану космічну експедицію до незвіданих куточків Всесвіту. Подолавши величезну відстань, корабель долетів до мети – планети Туріон. Але його екіпаж і не підозрював, якою катастрофою обернеться ця вилазка на чужий та далекий світ…», – йдеться в описі проєкту.

У грі Level Zero команді вчених доведеться зіткнутися з жахливими монстрами, схожими на Чужого, які блукають у темряві та ненавидить будь-яке джерело світла. Щоб врятуватися, вченим необхідно відновити електроживлення, ховаючись від монстрів та використовуючи будь-яке доступне світло. Вони також можуть ставити світлові пастки, щоб вразити та вбити своїх кровожерливих супротивників.

Level Zero – PvP-хоррор на выживание от украинских разработчиков

Монстри всіляко заважатимуть виконанню планів вчених. У їхньому арсеналі темрява, засідки, пастки здатності до телепатії та взаємодії з електрикою. Тож вони зможуть не лише зривати плани щодо відновлення енергопостачання, а й полюватимуть на вчених.

Загиблі вчені відроджуватимуться у вигляді дронів, щоб підтримувати товаришів по нещастю, які залишилися в живих. Такі дрони здатні відзначати корисні об’єкти чи місця та стежити за тим, що відбувається на карті. Дрони можуть бути тимчасово відключені, але не повністю знищені.

Онлайн-курс "Digital Marketing" від Laba.
Розширте пул навичок у роботі з аудиторією.Навчіться запускати рекламні кампанії без зайвих витрат бюджету з сучасними інструментами діджитал-маркетингу, включаючи AI.
Детальніше про курс

Гра Level Zero вийде на PS, Xbox та ПК у 2023 році. Гравці, що зацікавилися проєктом, вже можуть залишити заявку на участь у закритому бета-тесті.

Джерело: pcgamer


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: