Рубрики Новини

Lucasfilm працює над черговою аніме-антологією по «Зоряним війнам» — «Казки про джедаїв»

Опубликовал
Максим Григор'єв

Аніме-антологія «Зоряні війни: Видіння» для Disney+ стартувала у вересні 2021 року. І тепер студія готова презентувати другий сезон шоу.

У списку заходів конвенції Star Wars Celebration, яка пройде з 29 по 29 травня в Анахаймі, анонс другого сезону «Видіння». Але, судячи з розкладу, на фанатів чекає ще один серіал зі всесвіту Зоряних війн.

Список заходів конвенції був опублікований разом з описом того, що учасники можуть побачити. І фанати зауважили, що відбудеться анонс нової антологічної серії анімаційних короткометражок «Казок про джедаїв».

Хоча в списку немає жодної інформації про серіал, сама назва «Казки про джедаїв» є досить важливою підказкою про те, які історії він може розповісти. У 90-х роках Dark Horse видавало комікси «Казки про джедаїв», де описують низку важливих моментів з історії розширеного всесвіту «Зоряних війн» за тисячі років до подій оригінальних фільмів.

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

«Казки про джедаїв» повинні повернути частину знань епохи Старої Республіки в канон «Зоряних війн» та додати деякі ідеї, викладені у «Високій Республіці». Але подробиці ми дізнаємось лише 28 травня, коли й пройде презентація серіалу.

Disqus Comments Loading...