Майбутній компактний флагман Asus Zenfone 10 засвітився на нових рендерах – йому приписують SoC Snapdragon 8 Gen 2, 16 ГБ ОЗП та сховище до 512 ГБ

Опубликовал
Вадим Карпусь

Очікується, що наступного тижня Asus анонсує свій новий компактний смартфон Zenfone 10. Ще до цього офіційного анонсу ми можемо ознайомитися з дизайном цього пристрою завдяки рендерам, наданим інсайдером Еваном Блассом.

Судячи з зображень, дизайн Asus Zenfone 10 не зазнав будь-яких значних змін порівняно з попередником. Новинка матиме таку ж подвійну камеру зі світлодіодним спалахом, такий же виріз у верхньому лівому куті дисплея і таке саме положення регулятора гучності праворуч, як і у Zenfone 9. Також можна бачити, що Zenfone 10 буде доступний у чорному, червоному, синьому, білому і зелені кольори. У Zenfone 9 зеленого варіанта не було.

Що стосується технічних характеристик, Zenfone 10 містить процесор Snapdragon 8 Gen 2. Згідно з наявною інформацією, пристрій оснащений оперативною пам’яттю об’ємом 16 ГБ та вбудованим сховищем місткістю 256 або 512 ГБ. Також очікується наявність 200-мегапіксельної основної камери, батареї місткістю 5000 мАг та підтримки швидкої зарядки потужністю 67 Вт.

Офіційний анонс смартфона Asus Zenfone 10 очікується 29 червня.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Джерело: phonearena

Disqus Comments Loading...