Рубрики НовиниКіно

Малюк Йода до Дня Зоряних війн‎ «сховався‎» в пошуковику Google

Опубликовал
Катерина Даньшина

Google підготувала приховане повідомлення для шанувальників культової фантастичної саги Джорджа Лукаса на честь святкування неофіційного Дня Зоряних війн‎.

При введенні у пошуковику запитів «Grogu» або «Baby Yoda» – мініатюрна істота з’явиться в нижньому правому куті екрану. Якщо на Ґроґу натиснути, то він починає використовувати Силу… і вибиває верхню частину результатів пошуку. Під час інтенсивних натискань Малюк Йода, здається, взагалі може «розтрощити‎» усю сторінку.

Персонаж Ґроґу супроводжує Діна Джаріна (Педро Паскаль) в серіалі Disney+ «Мандалорець», третій сезон якого нещодавно вийшов на стримінгу; також малюк з’являється в «Книзі Боби Фетта» — початково просто як «Дитя». Малюк належить до тієї ж інопланетної раси, що і майстер-джедай Йода із «Зоряних війн».

В Google кажуть, що «пасхалка‎» з Ґроґу (яка доступна як у мобільній версії, так і на настільному комп’ютері) не була спонсорована, але компанія співпрацювала з Disney, щоб переконатися, що «все зображено точно».

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

«Ґроґу зібрав величезну кількість прихильників і ми хотіли дати їм можливість взаємодіяти з малюком, коли він відпрацьовує свої навички Сили на сторінці пошуку. Для мене як для фаната «Зоряних війн», робота над цією «пасхалкою» була справжньою насолодою», — сказав Лукас Буллен, провідний інженер Google.

Disqus Comments Loading...