Новини Кіно 04.05.2023 о 20:12 comment views icon

Малюк Йода до Дня Зоряних війн‎ «сховався‎» в пошуковику Google

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Малюк Йода до Дня Зоряних війн‎ «сховався‎» в пошуковику Google

Google підготувала приховане повідомлення для шанувальників культової фантастичної саги Джорджа Лукаса на честь святкування неофіційного Дня Зоряних війн‎.

При введенні у пошуковику запитів «Grogu» або «Baby Yoda» – мініатюрна істота з’явиться в нижньому правому куті екрану. Якщо на Ґроґу натиснути, то він починає використовувати Силу… і вибиває верхню частину результатів пошуку. Під час інтенсивних натискань Малюк Йода, здається, взагалі може «розтрощити‎» усю сторінку.

Персонаж Ґроґу супроводжує Діна Джаріна (Педро Паскаль) в серіалі Disney+ «Мандалорець», третій сезон якого нещодавно вийшов на стримінгу; також малюк з’являється в «Книзі Боби Фетта» — початково просто як «Дитя». Малюк належить до тієї ж інопланетної раси, що і майстер-джедай Йода із «Зоряних війн».

В Google кажуть, що «пасхалка‎» з Ґроґу (яка доступна як у мобільній версії, так і на настільному комп’ютері) не була спонсорована, але компанія співпрацювала з Disney, щоб переконатися, що «все зображено точно».

«Ґроґу зібрав величезну кількість прихильників і ми хотіли дати їм можливість взаємодіяти з малюком, коли він відпрацьовує свої навички Сили на сторінці пошуку. Для мене як для фаната «Зоряних війн», робота над цією «пасхалкою» була справжньою насолодою», — сказав Лукас Буллен, провідний інженер Google.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: