Малюк Йода вийде у вигляді іграшки тамагочі: віртуального Ґроґу можна годувати кальмарами, переодягати та виховувати

Опубликовал
Катерина Даньшина

Компанія Bandai Namco випустить іграшку тамагочі у вигляді улюбленця багатьох малюка Йоди. Віртуальний вихованець із серіалу «Мандалорець» вимагатиме багато уваги, турботи та …їжі.

Проте справжніх шанувальників малюка це не збентежить – хто дивився «Мандалорця», чудово знає, що «почуття голоду» одна з особливостей Ґроґу.

У тамагочі буде доступно багато мініігор та нарядів, а з їжі передбачені кальмари та макарони. Втім, творці іграшки все ж таки рекомендують тут не перестаратися:

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

“Якщо ви дасте Грогу занадто багато кальмарів, то реальний кальмар може стрибнути на нього”.

Слоган іграшки звучить так:

«Чи зможете успішно виховати Ґроґу? Або Темний солдат забере його першим?

Проєкт «Тамагочі» останні кілька років переживає новий виток розвитку: запускаються нові версії з камерами, «розумним годинником» та фірмовими версіями від R2-D2 до BTS.

Tamagotchi Pix із вбудованою камерою

Компанія-творець тамагочі Bandai Namco стверджує, що іграшка Ґроґу буде доступна для попереднього замовлення зовсім скоро на Amazon.

Тамагочі у вигляді дроїда R2-D2 із “Зоряних війн”

Що стосується “Мандалорця”, то серіал продовжиться третім сезоном на Disney Plus у лютому 2023 року. 22 вересня вийшли перші три епізоди останньої серії «Зоряних війн» під назвою «Андор».

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Катерина Даньшина