Новини Пристрої 22.09.2022 о 08:22 comment views icon

Малюк Йода вийде у вигляді іграшки тамагочі: віртуального Ґроґу можна годувати кальмарами, переодягати та виховувати

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Компанія Bandai Namco випустить іграшку тамагочі у вигляді улюбленця багатьох малюка Йоди. Віртуальний вихованець із серіалу «Мандалорець» вимагатиме багато уваги, турботи та …їжі.

Проте справжніх шанувальників малюка це не збентежить – хто дивився «Мандалорця», чудово знає, що «почуття голоду» одна з особливостей Ґроґу.

Малыш Йода

У тамагочі буде доступно багато мініігор та нарядів, а з їжі передбачені кальмари та макарони. Втім, творці іграшки все ж таки рекомендують тут не перестаратися:

“Якщо ви дасте Грогу занадто багато кальмарів, то реальний кальмар може стрибнути на нього”.

Слоган іграшки звучить так:

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

«Чи зможете успішно виховати Ґроґу? Або Темний солдат забере його першим?

Проєкт «Тамагочі» останні кілька років переживає новий виток розвитку: запускаються нові версії з камерами, «розумним годинником» та фірмовими версіями від R2-D2 до BTS.

Tamagotchi Pix
Tamagotchi Pix із вбудованою камерою

Компанія-творець тамагочі Bandai Namco стверджує, що іграшка Ґроґу буде доступна для попереднього замовлення зовсім скоро на Amazon.

R2-D2
Тамагочі у вигляді дроїда R2-D2 із “Зоряних війн”

Що стосується “Мандалорця”, то серіал продовжиться третім сезоном на Disney Plus у лютому 2023 року. 22 вересня вийшли перші три епізоди останньої серії «Зоряних війн» під назвою «Андор».

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: