Рубрики НовиниКіно

Marvel звільнила творця мультсеріалу X-Men ’97 за тиждень до прем’єри

Опубликовал
Юрій Орос

Marvel Studios звільнила Бо ДеМайо, творця майбутнього анімаційного серіалу X-Men ’97, що вийде за тиждень на Disney+. ДеМайо раніше продюсував і писав сценарії для іншого шоу Marvel, «Місячний лицар», а також працював над «Відьмаком» та «Зоряний шлях: дивні нові світи».

Час звільнення ДеМайо є незвичним, враховуючи, що прем’єра фільму X-Men ’97 має відбутися на Disney+ 20 березня. ДеМайо вважається творцем і виконавчим продюсером усього першого сезону серіалу. Він навіть закінчив писати сценарій для майбутнього другого сезону і вів переговори зі своєю командою про третій сезон, повідомляє The Verge.

Онлайн-курс "Математика тастатистика для Data Science" від robot_dreams.
Навчіться проводити статистичний аналіз даних за допомогою Python та розвиньте математичне мислення для розв’язання реальних завдань Data Science.
Детальніше про курс

Сторони поки не прокоментували це звільнення. ДеМайо, схоже, видалив свій акаунт в Instagram, де регулярно публікувалися новини про його роботу з Marvel. Також більше не активний його «цензурний» акаунт OnlyFans, який ДеМайо створив перед початком роботи над «Людьми Ікс 97».

X-Men ’97 продовжує сюжетну лінію мультсеріалу X-Men: The Animated Series, який виходив на екрани з 1992 по 1997 рік. У новий серіал повернулися деякі актори, зокрема Ленор Занн (яка озвучує Роуґ), Джордж Буза (Звір), Кел Додд (Росомаха), Едріан Хаф (Найткроулер), Кріс Бріттон (Містер Синістер) і Кріс Поттер (Гамбіт).

Disqus Comments Loading...