Рубрики НовиниWTF

Маск відмовляється від свого номера телефона і хоче, щоб йому дзвонили через X — всього за $8 на місяць

Опубликовал
Катерина Даньшина

Мільярдер планує «відмовитися від свого номера телефону» у наступні кілька місяців — натомість він покладатиметься виключно на дзвінки та повідомлення на X.

«Через кілька місяців я припиню використовувати свій номер телефону і використовуватиму лише X для текстових повідомлень і аудіо/відеодзвінків», — написав Маск.

Схоже, Ілон власним прикладом намагається залучити побільше людей до оформлення передплати X Premium за $8 на місяць: оскільки приймати дзвінки можуть усі користувачі, а от здійснювати — лише преміальні.

Опцію аудіо- та відеодзвінків активували на платформі у жовтні.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Як зазначає Gizmodo, відмова від номера телефона виглядає сумнівною ще й з точки зору безпеки. Мова йде зокрема про коди підтвердження через SMS, які використовуються для двофакторної автентифікації. X, пропонує цю опцію, як і безліч інших соцмереж — знову ж таки для платних користувачів. Решта — можуть використовувати програми автентифікації або ключі безпеки.

Disqus Comments Loading...