McDonald’s з’явився у Bolt Food – у застосунку нині представлені 21 заклад Києва та 4 зі Львова

Опубликовал
Катерина Даньшина

З 29 березня 2023 року страви McDonald’s можна замовляти через програму Bolt Food. Доставка діятиме в радіусі 2 км, а замовлення обіцяють надати протягом 30 хвилин. 

Запуск сервісу для закладів швидкого харчування McDonald’s буде здійснюватися поетапно – з 29 березня в Bolt Food буде представлений 21 ресторан столиці та 4 ресторани у Львові. Після періоду тестування та відпрацювання усіх процедур, у застосунок додадуть решту київських та львівських закладів McDonald’s.

Поступово послуга доставки їжі з McDonald’s у додатку Bolt Food розширюватиметься на інші міста України, де працює сервіс. 

«McDonald’s – це легендарний бренд, і ми дуже раді, що Україна нарешті доєдналася до переліку країн, де Bolt Food та McDonald’s успішно співпрацюють і розвивають ринок доставки. Як тут не згадати неперевершену класику з відомого кінофільму: «Гадаю, що це початок чудової дружби». У виграші будуть усі, і насамперед українські споживачі», – заявив Іван Гринчук, керівник напряму доставки їжі Bolt Food в Україні.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

З вересня 2022 року McDonald’s відновив роботу понад 60% ресторанів у центрі та на заході країни. З 1 лютого компанія відкрила ще три ресторани у Києві, а незадовго до нового року McDonald’s запрацював у Бучі. Днями ще 5 закладів відновили роботу в Одесі.

Дізнатися про актуальний статус роботи закладів можна за посиланням.

«Попри виклики воєнного часу, ми продовжуємо покращувати досвід клієнтів. Завдяки співпраці з новим партнером з доставки Bolt Food ми стаємо ще ближчими до наших клієнтів і надаємо їм можливість максимально зручно робити замовлення через звичний для них сервіс. Розвиток партнерств і розширення бізнесу сьогодні є дуже важливим для зміцнення української економіки та внеску в її подальше відновлення» — коментує Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка McDonald’s в Україні, Чехії та Словаччині.

Disqus Comments Loading...