Новини Україна 29.03.2023 о 11:02 comment views icon

McDonald’s з’явився у Bolt Food – у застосунку нині представлені 21 заклад Києва та 4 зі Львова

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

З 29 березня 2023 року страви McDonald’s можна замовляти через програму Bolt Food. Доставка діятиме в радіусі 2 км, а замовлення обіцяють надати протягом 30 хвилин. 

Запуск сервісу для закладів швидкого харчування McDonald’s буде здійснюватися поетапно – з 29 березня в Bolt Food буде представлений 21 ресторан столиці та 4 ресторани у Львові. Після періоду тестування та відпрацювання усіх процедур, у застосунок додадуть решту київських та львівських закладів McDonald’s.

Поступово послуга доставки їжі з McDonald’s у додатку Bolt Food розширюватиметься на інші міста України, де працює сервіс. 

«McDonald’s – це легендарний бренд, і ми дуже раді, що Україна нарешті доєдналася до переліку країн, де Bolt Food та McDonald’s успішно співпрацюють і розвивають ринок доставки. Як тут не згадати неперевершену класику з відомого кінофільму: «Гадаю, що це початок чудової дружби». У виграші будуть усі, і насамперед українські споживачі», – заявив Іван Гринчук, керівник напряму доставки їжі Bolt Food в Україні.

З вересня 2022 року McDonald’s відновив роботу понад 60% ресторанів у центрі та на заході країни. З 1 лютого компанія відкрила ще три ресторани у Києві, а незадовго до нового року McDonald’s запрацював у Бучі. Днями ще 5 закладів відновили роботу в Одесі.

Дізнатися про актуальний статус роботи закладів можна за посиланням.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

«Попри виклики воєнного часу, ми продовжуємо покращувати досвід клієнтів. Завдяки співпраці з новим партнером з доставки Bolt Food ми стаємо ще ближчими до наших клієнтів і надаємо їм можливість максимально зручно робити замовлення через звичний для них сервіс. Розвиток партнерств і розширення бізнесу сьогодні є дуже важливим для зміцнення української економіки та внеску в її подальше відновлення» — коментує Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка McDonald’s в Україні, Чехії та Словаччині.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: