Рубрики НовиниСофт

Microsoft готує штучний інтелект Copilot і для користувачів Windows 10

Опубликовал
Юрій Орос

Microsoft несподівано оголосила, що переносить свій ШІ-помічник Copilot і на Windows 10 після того, як завершила основні оновлення цієї ОС. Найближчим часом вийде версія Copilot під Windows 10 для тестувальників Release Preview.

Це ключова змога для нас донести цінність Copilot до більшої кількості клієнтів.

 — Аарон Вудман, віцепрезидент з маркетингу Windows, передає The Verge.

Хоча до завершення підтримки Windows 10 залишилося менш як два роки, Microsoft тверезо оцінює кількість користувачів. Принаймні за даними місячної давності у попереднього покоління ОС було майже втричі більше користувачів, ніж в 11, яку встановили на близько 400 млн пристроїв. Тож для розповсюдження нової технології, на яку компанія робить ставку, логічно не ігнорувати такий масив користувачів.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Copilot у Windows 10 працюватиме так само як і в Windows 11, з кнопкою праворуч на панелі завдань, яка дає змогу швидко отримати доступ до чат-бота. Проте, згідно зі словами Вудмана, будуть деякі функціональні відмінності, оскільки системи не однакові.

Microsoft вважає для роботи Copilot має бути достатньо 4 ГБ оперативної пам’яті й роздільна здатність екрана 720p повинні бути достатніми.

Disqus Comments Loading...