Рубрики НовиниСофт

Microsoft обіцяє щонайменше 10 років випускати ігри Call of Duty на Nintendo, якщо угода з Activision Blizzard не буде зірвана

Опубликовал
Вадим Карпусь

Корпорація Microsoft обіцяє, що якщо угоду з купівлі Activision Blizzard буде успішно завершено, вона випускатиме ігри Call of Duty для консолей Nintendo і робитиме їх доступними на таких консолях протягом 10 років. Про це повідомив генеральний директор Microsoft Gaming Філ Спенсер у сервісі Twitter.

«Microsoft прагне допомагати пропонувати більше ігор більшій кількості людей – незалежно від того, де вони воліють грати», – додав Філ Спенсер.

Раніше в одному з інтерв’ю він сказав, що компанія має намір ставитися до Call of Duty як Minecraft, яка доступна на різних платформах, і що він «хотів би побачити [гру]» на Switch. 10-річне зобов’язання потенційно означає, що ігри серії Call of Duty також будуть випущені для наступників консолі Switch.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Крім того, Спенсер повідомив, що після закриття угоди Microsoft продовжить пропонувати Call of Duty у Steam. Ці заяви можуть бути спробою заспокоїти Федеральну торгову комісію (FTC) та схилити регуляторів на свій бік. Як очікується, FTC обговорить придбання Activision Blizzard на закритому засіданні в четвер, де агентство вирішить, чи робитиме кроки для блокування угоди.

За даними ресурсу Politico, Microsoft не вдалося переконати співробітників FTC, і комісія, швидше за все, вже цього місяця подасть антимонопольний позов, щоб заблокувати угоду. FTC нібито стурбована тим, що покупка дасть Microsoft несправедливу перевагу та знизить конкуренцію на ринку.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...