Новини Софт 07.12.2022 о 14:07 comment views icon

Microsoft обіцяє щонайменше 10 років випускати ігри Call of Duty на Nintendo, якщо угода з Activision Blizzard не буде зірвана

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Корпорація Microsoft обіцяє, що якщо угоду з купівлі Activision Blizzard буде успішно завершено, вона випускатиме ігри Call of Duty для консолей Nintendo і робитиме їх доступними на таких консолях протягом 10 років. Про це повідомив генеральний директор Microsoft Gaming Філ Спенсер у сервісі Twitter.

«Microsoft прагне допомагати пропонувати більше ігор більшій кількості людей – незалежно від того, де вони воліють грати», – додав Філ Спенсер.

Раніше в одному з інтерв’ю він сказав, що компанія має намір ставитися до Call of Duty як Minecraft, яка доступна на різних платформах, і що він «хотів би побачити [гру]» на Switch. 10-річне зобов’язання потенційно означає, що ігри серії Call of Duty також будуть випущені для наступників консолі Switch.

Крім того, Спенсер повідомив, що після закриття угоди Microsoft продовжить пропонувати Call of Duty у Steam. Ці заяви можуть бути спробою заспокоїти Федеральну торгову комісію (FTC) та схилити регуляторів на свій бік. Як очікується, FTC обговорить придбання Activision Blizzard на закритому засіданні в четвер, де агентство вирішить, чи робитиме кроки для блокування угоди.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

За даними ресурсу Politico, Microsoft не вдалося переконати співробітників FTC, і комісія, швидше за все, вже цього місяця подасть антимонопольний позов, щоб заблокувати угоду. FTC нібито стурбована тим, що покупка дасть Microsoft несправедливу перевагу та знизить конкуренцію на ринку.

Sony спробувала переконати британського регулятора, що жодна Battlefield не замінить Call of Duty — щоб завадити угоді Microsoft та ActiBlizz

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: