Microsoft представила цифрову Xbox X за $450 та ще два варіанти консолей — нова модель вже у розробці

Опубликовал
Андрій Русанов

Повністю цифрова Xbox Series X, про яку давно ходили чутки, стала реальною і вийде цієї осені. Консоль буде білою, дешевшою і матиме накопичувач 1 ТБ SSD. Також Microsoft оголосила про оновлення наявних консолей альтернативними кольорами та конфігураціями пам’яті.

Цифрова Xbox Series X, постачатиметься в кольорі Robot White і коштуватиме $449.99/€499.99. Це на $50 дешевше, ніж аналогічний варіант з оптичним приводом.

Microsoft також знімає з експлуатації Carbon Black Series S, випущену минулого року. Її замінили білою версією, яка має такий самий вигляд, як оригінальна Series S. Консоль отримала 1 ТБ SSD та ціну $349.99/€349.99.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Також цього року виходить нова Xbox Series X за $$599.99/€649.99 з оптичним приводом і 2 TB SSD. Ця консоль також має варіант крапчастого фарбування, яке створює «сріблястий, сірий і зелений небесний ефект, що представляє тисячі ігор і мільйони геймерів, які грають на Xbox». Контролер буде забарвлений відповідно. Microsoft також розповіла, що працює над консоллю «наступного покоління». Компанія каже про найбільший стрибок у консольних технологіях.

Джерела: Xbox Wire, Kotaku

Disqus Comments Loading...