Microsoft продає тостер в стилістиці Xbox Series S — $40 у Walmart

Опубликовал
Юрій Орос

Тостер Xbox Series S вже продається і готовий стати поруч з холодильником Xbox Series X. Так, це справжній тостер, здатний відсмажити логотип Xbox на хлібі.

Зображення тостера Xbox Series S вперше з’явилися майже рік тому на французьких сайтах, але зараз продажами зайнявся Walmart за $39,99, як помітив користувач X Wario64. Хоча тостер виглядає як Xbox Series S з його фірмовим чорним вентиляційним отвором, він має купу функцій тостера: шість рівнів підсмажування, знімний піддон для крихт, світлодіодний зворотний відлік часу та кнопка розморожування. Але головна фішка — це, очевидно, можливість їсти хліб із лого Xbox, як справжній геймер.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

 

Можливо колись Microsoft випустить повний асортимент побутової техніки, передає The Verge. На кухні вистачить місця для мікрохвильовки, чайника чи пральної машини Xbox. Є й відносно їстівні версії, зокрема «шоколадна» консоль до прем’єри фільму Wonka.

Disqus Comments Loading...