Рубрики НовиниСофт

Microsoft розповість про нове покоління Windows для ARM 21-23 травня

Опубликовал
Андрей Русанов

Став відомий час проведення щорічної конференції Microsoft Build та деталі сесій. Конференція розпочнеться 21 травня 2024 року і завершиться 23 травня. Протягом цих трьох днів відбудеться безліч сесій, більшість з яких будуть онлайн. Серед численних сесій зазначається представлення «наступного покоління Windows для ARM».

Microsoft описує подію як можливість отримати «новий захопливий досвід роботи з Windows на базі ARM вже цього року». Очікується, що Microsoft проллє світло на довгоочікувані функції штучного інтелекту в Windows 11, які будуть працювати нативно.

«Платформа Windows на ARM забезпечує найкращу в галузі продуктивність і зручність роботи з додатками. Дізнайтеся про нові захопливі можливості Windows на платформі ARM, які з’явилися цього року, наприклад, інтелектуальні програми Windows, що використовують широкі можливості NPU. Дізнайтеся, що корпорація Майкрософт і наші партнери роблять для розробників за допомогою середовищ виконання, інструментів та інфраструктури для ARM. Ви залишите цю сесію натхненними, з новим баченням потенціалу платформи».

Нова хвиля комп’ютерів, що вийдуть цього літа, матиме на борту NPU. Нейронний процесор забезпечує обчислювальну потужність для виконання специфічних для ШІ завдань у програмах та операційній системі.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Окрім події, присвяченої Windows для ARM, відбудеться ще кілька заходів, які розповідатимуть про ШІ та його переваги. Зокрема мова йтиме про створення програм та плагінів для Copilot.

Джерело: Windows Latest

Disqus Comments Loading...