Рубрики НовиниІгри

Microsoft скасовує безплатну річну передплату Xbox Game Pass Ultimate для працівників — вже із січня 2024-го

Опубликовал
Катерина Даньшина

Раніше 12-місячну передплату на сервіс надавали постійним співробітникам безплатно, а нині пропонуватимуть лише знижку.

За інформацією джерел The Verge із січня 2024 року Microsoft скасовує безплатний Xbox Game Pass Ultimate для більшості зі своїх 238 000 співробітників, і деякі з них дуже незадоволені.

Водночас для працівників Xbox перевага залишиться, тоді як тисячам інших працівників, які захочуть отримати річну передплату Xbox Game Pass Ultimate, доведеться придбати її за власний кошт — щоправда, зі знижкою у внутрішньому магазині компанії.

Своє невдоволення працівники Microsoft вже висловили на внутрішній платформі для обміну повідомлень. Керівник Xbox Філ Спенсер тим часом відповів, що про зміни не знав, і нині вивчає ситуацію.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Кілька місяців тому Microsoft вперше підвищила вартість Xbox Game Pass Ultimate — з $14,99 на місяць до $16,99 на місяць — разом із підвищенням цін на консоль Xbox Series X на більшості ринків за межами США (але не в Україні). Компанія також запустила Xbox Game Pass Core у вересні, щоб замінити Xbox Live Gold.

Керівник Xbox Філ Спенсер понад рік тому попередив, що зростання Xbox Game Pass на консолі сповільнилося, і Microsoft вирішила більше зосередитися на PC Game Pass протягом 2023 року.

Компанія повідомляла, що кількість передплатників Xbox Game Pass зросла до 25 мільйонів у січні 2022 року, але з того часу не було оновлень — навіть після того, як до Game Pass протягом 2023 року долучилися Starfield, Forza Motorsport та багато інших ігор.

Disqus Comments Loading...