Рубрики НовиниСофт

Microsoft тестує перенесення програм та налаштувань Windows 11 з одного ПК на інший, як у macOS

Опубликовал
Андрей Русанов

Microsoft працює над впровадженням перенесення програм та налаштувань між різними комп’ютерами – так, як це відбувається у macOS. На Build 2023 компанія розповіла про функцію «Відновлення програм» (Restore Apps). Програмне забезпечення автоматично виконує міграцію застосунків, піктограм на робочому столі, закріплених програм на панелі завдань та інших елементів.

Щоб скористатися відновленням, підійде локальний обліковий запис, але компанія рекомендує увійти в обліковий запис Microsoft для кращого результату. Наприклад, під час локального відновлення зберігаються лише кілька розмов у чаті Bing, тоді як хмарний обліковий запис Microsoft збереже історію 20 останніх взаємодій.

Документи, файли та фотографії також будуть перенесені, якщо вони збережені в OneDrive. Користувачі можуть за бажанням відключити міграцію програм, якщо воліють встановлювати їх наново. Це допоможе позбутися безлічі непотрібних програм під час  переходу на новий ПК.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

«Відновлення програм» знаходиться в бета-тестуванні та доступне учасникам програми попередньої оцінки Windows. Як завжди, немає жодної гарантії, що можливість «доживе» до фінальної версії або не зазнає змін.

Джерело: TechSpot

Disqus Comments Loading...