Microsoft відкрила бета-тест Windows 10 для «нових функцій» — попри те, що припинить підтримку ОС у 2025 році

Опубликовал
Вадим Карпусь

Microsoft має намір припинити підтримку ОС Windows 10 з 14 жовтня 2025 року та стимулює користувачів переходити на актуальну версію Windows 11. Проте зараз компанія робить незвичайний крок, відкриваючи свою бета-програму для Windows 10, щоб протестувати нові функції та вдосконалення.

Windows 10 вже отримала функцію AI Copilot, яка спочатку була ексклюзивною для Windows 11, і цілком може незабаром отримати інші функції.

«Щоб запровадити нові функції та покращити Windows 10 так, як це необхідно, нам потрібне місце для активної розробки функцій за допомогою Windows Insider», — пояснює команда Microsoft Windows Insider у дописі в блозі. «Тож сьогодні ми відкриваємо бета-канал для Windows Insider, які зараз використовують Windows 10».

Microsoft не розкрила, які додаткові функції Windows 10 вона планує тестувати надалі, але учасники Windows Insider можуть підключитися до бета-каналу, щоб отримати їх раніше. Важливо те, що дата припинення підтримки Windows 10 14 жовтня 2025 року все ще залишається незмінною.

Основи Python для школярів від Hillel IT School.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Нагадаємо, ще минулого року Microsoft заявляла, що завершила роботу з основними оновленнями Windows 10. Але згодом компанія змінила підхід, щоб додати більше функцій в ОС. Microsoft описує цю зміну як спосіб «переконатись, що кожен може отримати максимальну віддачу від свого поточного ПК з Windows».

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...