Рубрики Новини

Міллі Боббі Браун зіграє у ретро-футуристичному фільмі братів Руссо The Electric State на основі робіт Саймона Столенхага

Опубликовал
Сергій Кулеш

Зірка серіалу Stranger Things Міллі Боббі Браун зіграє головну роль у новому фантастичному фільмі The Electric State братів Руссо. Про це заявили представники стрімінгової платформи Netflix, яка є замовником проекту.

Проект оснований на однойменному графічному романі у стилі ретрофутуризму талановитого шведського ілюстратора Симона Столенхага. Зазначимо, що автор уже співпрацював з компанією Amazon, яка зняла фантастичний серіал Tales from the Loop / «Оповідання з Петлі».

Міллі Боббі Браун зіграє сироту, яка подорожує в компанії робота по занедбаних просторах країни, усіяної зруйнованими гігантськими роботами.

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше


Зазначимо, що за даними низки голлівудських ЗМІ до акторського складу збирався приєднатися Кріс Претт («Вартові Галактики», «Світ юрського періоду»), проте його участь у фільмі офіційно поки що не підтвердили.

Зйомки фільму The Electric State мають стартувати вже восени, сценарій напишуть Крістофер Маркус і Стівен Макфілі («Вартові Галактики»), а режисерами виступатимуть ті самі брати Руссо.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...