Рубрики Новини

Міллі Боббі Браун зіграє у ретро-футуристичному фільмі братів Руссо The Electric State на основі робіт Саймона Столенхага

Опубликовал
Сергій Кулеш

Зірка серіалу Stranger Things Міллі Боббі Браун зіграє головну роль у новому фантастичному фільмі The Electric State братів Руссо. Про це заявили представники стрімінгової платформи Netflix, яка є замовником проекту.

Проект оснований на однойменному графічному романі у стилі ретрофутуризму талановитого шведського ілюстратора Симона Столенхага. Зазначимо, що автор уже співпрацював з компанією Amazon, яка зняла фантастичний серіал Tales from the Loop / «Оповідання з Петлі».

Міллі Боббі Браун зіграє сироту, яка подорожує в компанії робота по занедбаних просторах країни, усіяної зруйнованими гігантськими роботами.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс


Зазначимо, що за даними низки голлівудських ЗМІ до акторського складу збирався приєднатися Кріс Претт («Вартові Галактики», «Світ юрського періоду»), проте його участь у фільмі офіційно поки що не підтвердили.

Зйомки фільму The Electric State мають стартувати вже восени, сценарій напишуть Крістофер Маркус і Стівен Макфілі («Вартові Галактики»), а режисерами виступатимуть ті самі брати Руссо.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...