Мільярдер Річард Бренсон став новим амбасадором UNITED24

Опубликовал
Вадим Карпусь

Британський підприємець, засновник компанії Virgin Group та неприбуткового фонду Virgin Unite Річард Бренсон приєднався до команди амбасадорів фандрейзингової платформи United24.

Під час зустрічі із Володимиром Зеленським Річард Бренсон зазначив, що він захоплюється мужністю українського народу й для нього честь – стати амбасадором United24.

«Я з нетерпінням чекаю можливості використати глобальне охоплення та мережі Virgin Unite, щоб допомогти підтримати роботу United24 для народу України», – сказав він.

Слід зазначити, що Річард Бренсон послідовно підтримує Україну з 2014 року. Він виступає за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Минулого року, після звільнення Київщини від російських окупантів, він приїхав в Україну та відвідав Гостомель. Там він висловив зацікавленість у відновленні аеропорту «Антонов» в Гостомелі, який зазнав руйнувань через бойові дії та ракетні обстріли російських загарбників.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Володимир Зеленський подякував мільярдеру за його позицію щодо підтримки України в часи війни проти російського агресора.

«Я радий, що ви вирішили стати амбасадором United24. Дуже важливо, що до цієї платформи долучаються нові відомі та впливові особистості. Одне з головних завдань – зберігати увагу світу до війни росії проти України, яка триває вже понад рік. Крім того, є дуже конкретні питання, щодо яких ми можемо працювати разом», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що одним із пріоритетів сьогодні є відбудова нашої країни, її інфраструктури, зокрема освітньої. Також він привернув увагу Бренсона до проблеми масової незаконної депортації українських дітей до росії й необхідності тиску, зокрема інформаційного, на державу-агресора в цьому питанні.

Нагадаємо, раніше послами United24 стали актор Марк Гемілл (Люк Скайвокер в «Зоряних війнах») та американський астронавт Скотт Келлі.

Disqus Comments Loading...