Рубрики Новини

monobank скасував нарахування процентів на залишок власних коштів та знизив ставку за всіма кредитними продуктами до 1,6% (+ доставка карток в Європу)

Опубликовал
Володимир Скрипін

monobank повідомив клієнтів про суттєві зміни в умовах надання послуг та тарифах — вони набули чинності з 1 квітня. Є одна хороша новина та дві не дуже.

По-перше, monobank більше не буде нараховувати клієнтам проценти на залишок власних коштів — принаймні до закінчення дії воєнного стану. До цього можна було отримати додатково 3% на залишок власних коштів.

По-друге, знижено депозитні ставки за новими депозитами у гривнях. Відтепер найвища ставка становить 6% — для депозитів зі строком повернення від 15 місяців і без права дострокового розірвання.

Для порівняння, за два дні до вторгнення російських окупантів в Україну monobank підвищив процентну ставку за новими депозитами у гривні — вона сягала 12,6%. Депозити, що відкриті до 01.04.22, збережуть поточну процентну ставку до кінця строку дії.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Хороша новина — зниження ставки за всіма кредитними продуктами банку до 1,6% на місяць. Раніше вона сягала 3% в залежності від продукту.

Ще одна нова послуга для клієнтів monobank, яка виглядає дуже доречною з врахуванням нинішніх реалій — доставлення кредитної карти в Європу. Вартість доставки: по Польщі — 10 злотих (70 гривень), по Європі — 20 злотих (140 гривень).

“Якщо ви виїхали за кордон і вам потрібно зробити перевипуск, замовити карту другу або навіть відкрити рахунок у monobank, ви можете замовити доставку карти Європою через нашу службу підтримки”

Олег Гороховський

український бізнесмен та співзасновник monobank

Картки доставлятимуться упродовж 5 робочих днів, але можливі затримки, оскільки наразі можливості обмежені, попереджає Гороховський.

 

Disqus Comments Loading...