Новини Новини 04.04.2022 о 11:15 comment views icon

monobank скасував нарахування процентів на залишок власних коштів та знизив ставку за всіма кредитними продуктами до 1,6% (+ доставка карток в Європу)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

monobank повідомив клієнтів про суттєві зміни в умовах надання послуг та тарифах — вони набули чинності з 1 квітня. Є одна хороша новина та дві не дуже.

По-перше, monobank більше не буде нараховувати клієнтам проценти на залишок власних коштів — принаймні до закінчення дії воєнного стану. До цього можна було отримати додатково 3% на залишок власних коштів.

По-друге, знижено депозитні ставки за новими депозитами у гривнях. Відтепер найвища ставка становить 6% — для депозитів зі строком повернення від 15 місяців і без права дострокового розірвання.

monobank скасував нарахування процентів на залишок власних коштів та знизив ставку за всіма кредитними продуктами до 1,6% (+ доставка карток в Європу)

Для порівняння, за два дні до вторгнення російських окупантів в Україну monobank підвищив процентну ставку за новими депозитами у гривні — вона сягала 12,6%. Депозити, що відкриті до 01.04.22, збережуть поточну процентну ставку до кінця строку дії.

Хороша новина — зниження ставки за всіма кредитними продуктами банку до 1,6% на місяць. Раніше вона сягала 3% в залежності від продукту.

Ще одна нова послуга для клієнтів monobank, яка виглядає дуже доречною з врахуванням нинішніх реалій — доставлення кредитної карти в Європу. Вартість доставки: по Польщі — 10 злотих (70 гривень), по Європі — 20 злотих (140 гривень).

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

“Якщо ви виїхали за кордон і вам потрібно зробити перевипуск, замовити карту другу або навіть відкрити рахунок у monobank, ви можете замовити доставку карти Європою через нашу службу підтримки”

Олег Гороховський

український бізнесмен та співзасновник monobank

Картки доставлятимуться упродовж 5 робочих днів, але можливі затримки, оскільки наразі можливості обмежені, попереджає Гороховський.

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: