Рубрики НовиниСофт

monobank за місяць продав військових облігацій на 1 млрд гривень

Опубликовал
Володимир Скрипін

Оновлену статистику щодо реалізованих через monobank військових облігацій повідомив співзасновник проєкту Олег Гороховський.

29 квітня monobank надав своїм клієнтам можливість купувати військові облігації прямо у додатку. За неповні 5 днів клієнти купили понад 230 тисяч військових облігацій на суму близько 230 млн гривень, а 10 травня (за 11 днів) ця сума збільшилася до 500 млн гривень. І ось зараз пройдено рубіж 1 млрд — майже 50 000 клієнтів-вкладників.

Співзасновник monobank назвав це досягнення “неймовірним результатом” та зазначив, що близько 65% всіх покупців військових облігацій у країні роблять це через monobank.

За даними НБУ, упродовж тижня кількість вкладників серед громадян та бізнесу збільшилася з 67 тис. до майже 76 тис. Станом на 30 травня обсяг вкладень у військові облігації перевищує 7,8 млрд грн (10% від загального обсягу придбаних військових ОВДП номінованих у гривні), 57,4 млн дол. США (29% від загального обсягу військових ОВДП номінованих у доларах США) та 26,6 млн євро (11,7% від загального обсягу ОВДП номінованих у євро).

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Незабаром можливість купити військові облігації також з’явиться у “Дії”.

Disqus Comments Loading...